Klus Aanbieden
Vind de beste professional voor uw klus
image.jpg
01032015

Klussen in en om het huis (Achthuizen)

Stuur bericht naar aanbiederBieden niet meer mogelijkOffreren niet meer mogelijk

Omschrijving klus 

Deze klus bestaat uit meerdere projectjes. Alle projectjes samen vormen deze werkopdracht. Graag een offerte uitbrengen op alle onderstaande projectwerkzaamheden in en rondom ons huis. Het staat u vrij om langs te komen om de situatie op te nemen alvorens een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Graag ontvangen wij als offerte een totaalprijs, inclusief arbeid, materialen en btw. Voor de bijkeuken is er al wel vliesbehang en latex aangeschaft welke gebruikt kunnen worden.

1. De kleine klusjes in en om ons huis: ophangen kapstok, nakijken doorlopen toilet, kitranden keuken en douche, nakijken kraan douche, repareren zolderluik, ophangen van diverse lampen, aansluiten van divers schakelmateriaal, ophangen van de spiegel in de slaapkamer, repareren deurklink slaapkamer, ophangen tafellamp woonkamer, verven koof van de afzuigkap in de keuken, herstellen vochtplek kelder, ISRA-punt bekijken of dit verplaatst of verlengd kan worden, nakijken keukenkraan, deze lekt, drukknop van het toilet boven reparen/herstellen, slot van ons tuinhekje repareren.

2. Koof voor de gordijnen in de huiskamer maken, inclusief het ophangen van de gordijnrails en eventueel het schilderen van deze koof

3. Elektriciteit: nakijken elektriciteit in huis en het maken van een elektriciteitsaansluitpunt in het washok

4. Bijkeuken opknappen: het mooi maken en afwerken van deze ruimte: muren, plafond, herstellen van schade, herstellen van scheuren, nakijken van het dak, verwijderen van nutteloze pijp op het dak en ander materiaal, nakijken van de muren, mooi glad maken, stuken, sausen/schilderen van de muren en het plafond, gipsplaat afwerken, afvoerkoker verwijderen en nieuwe gipsplaat voor aanbrengen, muurdecoratie afmaken en schilderen, lamp ophangen.

5. Dakinspectie: controle van het dak op lekkages, zitten alle dakpannen nog goed, verwijderen van materialen op het dak, verwijderen van een nutteloze pijp en dichtmaken (zie projectje 4), etc.

6. Het vervangen van enkelglas voor dubbelglas bij de voordeur en zijdeur van onze woning.

7. Het verwijderen van een schotelantenne die bevestigd is aan de muur

8. Dakgoot verwijderen en nieuwe dakgoot maken: de dakgoot aan de voorzijde is reeds vervangen, de dakgoot aan de achterzijde willen wij ook laten vervangen, maar die moet er dan wel hetzelfde uitzien (zie de foto's). Ongeveer 8 meter lengte.

Wie zorgt voor materiaal:nvt

Klus details 

 PlaatsAchthuizen
 Einddatum bieden Fri, 6 Mar 2015
 Einddatum klus Mon, 29 Jun 2015

Foto's en documenten van uit te voeren klus 

Klussen in en om het huis
Klussen in en om het huis
Klussen in en om het huis