Klus Aanbieden
Vind de beste professional voor uw klus
Klussen in vakgebied Stoffering en (meubel)bekleding

Meubels bekleden of gordijnen laten maken?

Plaats uw klus voor het bekleden van stoelen of andere meubels. Onze vakmensen kunnen ook uw gordijnen op maat maken of uw bestaande gordijnen aanpassen. 


Badkamer renovatie (Dordrecht)

Ik wil mijn badkamer groete maken

Trap stofferen. (Nieuwe-Tonge)

13-treden trap met halve draai van onder naar boven bekleden met zwart tapijt incl zijkanten van de trap. Prijs incl leveren tapijt. Uitvoeren in overleg. Best price wins.

rechte trap bekleden tapijt Eijsden (Eijsden)

Graag een totaalprijs voor 15 treden bekleden met tapijt Interfloor Scarlatti SDN 729, geen zijkanten, rechte trap, hout. Evt met/zonder ondertapijt. Mvg Rosier

Trap renovatie. Open trap dichtmaken + stofferen. (Uithoorn)

Onze trap is toe aan een renovatie. De trap is te zien op de fotos. Wij willen graag de trap dicht hebben en gestoffeerd. Tussen de treden en de muur een plank etc. Ben jij diegene of ken je...

Interieur advies en metamorfoses (Hoensbroek)

Bent u toe aan een nieuw interieur, of heeft u een nieuw huis en u heeft geen idee voor de inrichting. Ik geef interieur advies op maat, doe ook metamorfoses tot complete woninginrichting.

Stoel repareren (Middelburg)

Onze stoel heeft nieuwe poten nodig. De beugel moet gelast worden of er moeten twee pootjes komen; dat wordt improviseren . Ik hoop dat de foto's het één en ander duidelijk maken.

Herstellen schuifraam met touwconstructie | Diverse offertes ('s-Gravenhage)

Voor per direct zoek ik iemand die: * Mijn schuifraam met touwconstructie in de douche kan repareren; * Deurhandvatten kan aanbrengen (de lange schroeven van de nieuwe deurhandvatten krijg...

Trap bekleden (Amersfoort)

Ik heb een trap met lijmresten waardoor deze alleen bekleed kan worden. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen

Vloerlegger (Sneek)

Het leggen van 24m2 tapijt op 1e verdieping. Als basis dient een bestaande laminaat vloer waarop tapijt gelegd wordt. Op die plaatsen waar tapijt mogelijk los komt van dubbelzijdig tape voorzien.

trap renoveren (Arnhem)

Mijn trap heeft 13 treden er moet een nieuw kleed komen.


Klussen op de kaart

¢er=51.8004030,4.6701992