Klus Aanbieden
Vind de beste professional voor uw klus
Fornuis aansluiten 1
14072016

Elektrisch fornuis aansluiten & kijken naar wasmachine (Breda)

Stuur bericht naar aanbiederBieden niet meer mogelijkOffreren niet meer mogelijk

Omschrijving klus 

Wij hebben een nieuw elektrisch fornuis (+oven) gekocht. Helaas hebben wij geen enkel idee hoe dit geïnstalleerd moet worden en er zijn geen kabels bij geleverd. Daarom hebben wij iemand nodig die dit voor ons kan doen. Op zowel het fornuis als in de keuken zit er een aansluiting die ik nog nooit heb gezien (zie foto's bijlage). In de handleiding staat dat de installatie uitsluitend gedaan mag worden door iemand die hier in gespecialiseerd is.

Ook is onze wasmachine vandaag kapot gegaan. We zouden ook fijn vinden als de persoon die deze klus aanneemt meteen daar een kijkje naar neemt. De stoppen vliegen er uit als ik de wasmachine aanzet. Dit gebeurd niet meteen als ik een programma kies en op start druk, maar pas na 20 minuten ongeveer. Als de reparatiekosten dan erg duur zijn zullen we een nieuwe kopen, is het een goedkope reparatie kan dat in overleg ook gedaan worden.

Wij hebben beide geen verstand van een van deze zaken, maar we hopen hiermee een duidelijke uitleg gegeven te hebben van de situatie en wat er moet gebeuren.

Wie zorgt voor materiaal:nvt

Klus details 

 PlaatsBreda
 Einddatum bieden Fri, 22 Jul 2016
 Einddatum klus Wed, 27 Jul 2016
 Klus vakgebieden Elektra

Foto's en documenten van uit te voeren klus 

Elektrisch fornuis aansluiten & kijken naar wasmachine
Elektrisch fornuis aansluiten & kijken naar wasmachine