Klus Aanbieden
Vind de beste professional voor uw klus
Klussen in vakgebied Deuren, Ramen en Kozijnen

Deuren Ramen Kozijnen

Onderstaand treft een overzicht met alle klussen met betrekking tot het plaatsen van uw deuren ramen en kozijnen. Wilt u een nieuw kozijn laten plaatsen of is uw deur echt aan vervanging toe plaats dan gratis en snel uw raam deur of kozijn klus op klusaanbieden. Voor al uw klussen kunt u terecht op klusaanbieden plaats uw klus en laat de bedrijven die deuren ramen en kozijnen kunnen plaatsen direct contact met u opnemen.


Vervangen enkelglas naar dubbelglas 1e verdieping (Rilland)

Vervangen enkelglas naar dubbelglas 1e verdieping. Glas maat is ongeveer 116x90cm. Graag eerste een prijs schatting voordat er ingemeten wordt.

Aanbouw voor een bijkeuken achter huis (Emmen)

Betreft alle werkzaamheden voor realisatie van een aanbouw voor een bijkeuken achter huis. 4 meter lang, 2,6 meter breed. Fundering opmetselen of storten aan 1 lange en korte kant. Betonen vloer...

schilderen buitenzijde huis (Zandvoort)

Het gehele huis aan de buitenzijde schilderen , huis, schuur, hekwerk

Sloten vervangen (Bergen)

Graag zouden we de sloten van de voordeur en achterdeur willen vervangen. De achterdeur betreft een schuifdeur die nu alleen vanuit binnen op slot te doen is. Graag zouden we deze zowel van binnen...

Drie deuren vervangen ('s-Gravenhage)

Ik wil drie binnendeuren vervangen door deze deur: http://www.deurtotaalmarkt.nl/cando/whiteline-dimension/bolton-glasdeur-6000509/201-5-73/ De klus omvatn het pas maken van de deuren en plaatsen.

Deur sluit niet van combimagnetron (Someren)

Combimagnetron sluit niet goed waardoor ik deur vast moet houden voor gebruik magnetronfunctie. Waarschijnlijk moet de veer vervangen worden. Dit heb ik zelf geprobeerd maar kom er niet uit.

Inkorten gordijnen (Amsterdam)

Ik heb drie gordijnen overgenomen die te lang zijn voor mijn ruimte. Nu zoek ik iemand die deze kan omzomen, gordijn-vriendelijk in kan korten. Op locatie indien mogelijk.

Achterdeur vervangen (Soesterberg)

Wij willen graag een nieuwe achterdeur. Wie kan hem leveren en plaatsen

ramen vervangen van enkele naar dubbele beglazing (Breda)

Aan de achterzijde van het huis dienen op de eerste verdieping 3 dubbele ramen (dus 6 ramen) gemaakt te worden (hardhout) en voorzien van dubbel glas. Globale afmetingen per raam zijn BxHxD...

nieuwe ramen + dubbel glas (Breda)

Aan de achterzijde van het huis dienen op de eerste verdieping 3 dubbele ramen (dus 6 ramen) gemaakt te worden en voorzien van dubbel glas.